oncontextmenu="return false"

Sad but true

Hörni ppl! Har ju faktiskt bytt blogg nu, FOTOBLOGG! Så in på http://photomax.blogg.se

...visst är det lite sorgligt att det här är sista inlägget på Flaskdoris?

God Jul



Får väl säga God Jul då, eftersom det faktiskt är julafton! Awesome, är det det här som är bästa dagen på året eller?! JA! Älska julafton, julgranen med det fina glittret, elden som sprakar i kaminen, gröten som kokar i köket (är egentligen inte så förtjust i gröt men men...), och julklapparna som ligger under granen skriker mitt namn, hehe ;) Oscar sitter bredvid och tittar på en gammal julkalender, Kaspar i Nudådalen. Love it, haha! :D

Nu ska jag stänga av datan och njuta av julafton, puss på er.

JOOOHAAAN

OMG kollade precis på bilderna från Idol föra året.. droool!!! JOHAAAAAAAN DU ÄR FÖR SNYYYYGGG!!!!

jag typ dör. seriöst. droooooool!! EN SÅN KILLE SKA JAG HA NGN DAG!! SÅ DET SÅ!!


Fotoblogg ftw

Kom på för ett tag sen att jag älskar att ta bilder!! Drf har jag bestämt att starta en fotoblogg, vet ej när men det blir nog snart, vid nyår kanske?

Idaaaag...hmm.. farmor fyller 66, kanske borde köpa ngt 6igt? ;) haha nejdå, usch xP Köpt ngt annat som jag skriver sen just in case hon skulle råka kika in här idag.
Gjort lite roliga bilder i Photoshop som jag tänkte lägga upp, tar två stycken som jag tkr är asbra hahahah :'D
Emelie du är liiite för vacker xDDD









PLUS en bild från fotolektionen i plugget










Jul jul stråååålande fucking jul

Haha nä, skoja med rubriken. Är faktiskt asglad att det är jul. Kul med en meter snö ute som jag ramla ner i. Skojar inte, skulle gå nedför en trappa, missa trappan, klev i snöhög bredvid och det var fan i mig ända upp till midjan. Inte okej.

Presentationen idag gick ganska bra, kändes lätt och så. Fast Nisses var lugnt bäst, haha! Skratt, asbra var den ;D

asså blaa, jobbigt tangentbord, hatar stationära tangentbord, låter så mycket.


Walking in Memphis

..med Calle Kristiansson är fanimig dt bästa som finns. Kärlek!

House of Negativity

Om 5 dagar, 5 veckor eller till och med 5 år så kommer jag fortf komma ihåg vad rubriken innebär. Verkligen, inte kul att dt ska behöva va så.  

Idol snart!

Drar till Idol snart, hoppas som fan på att Calle vinner! Annars kmr det vara en gråtande Madde i Globen ikväll..

Puss


Bara på kul

Saknat den här bloggen, så tänkte skriva lite påren, mest för att dt är så himla kul att läsa mina egna, gamla inlägg haha!

Alltså, jag saknar verkligen sommaren. Speciellt Grönan, haha! Var liksom på Rhodos, men dt jag saknar med sommarn var Grönan. Fina, fina Grönan med Emelaj. Att stå i alla köer var fan ganska najjs när jag tänker efter, att åka alla härliga attraktioner och att spana in Victor & Rasmus, good times!
Och Håkan konserten, alltså, kan inte sakna den mer. Önskar jag hade kunnat alla hans låtar lika bra som jag kan nu, men wtf, vi får la gå igen nästa år? =)

Så.. that was that. Och nu?
Juste, ska på Idolfinalen på fredag! Lustigt att den förra idolfinalen var ett av mina senaste inlägg här, och nu, ett år senare, när jag bloggar så är dt om samma grej. Ska bli riktigt najjs. Tyvärr så tror jag att Erik vinner, men men...